Om Payius

Payius är en ISO, Independent Sales Organisation, med global licens för Elavon, baserad i Sverige. Vi fokuserar på att leverera pålitliga och säkra betalningslösningar med kort på nordisk, europeisk och internationell basis. Genom Elavon har vi mer än 30 års erfarenhet på marknaden vilka är en av världens största kortinlösare. I Sverige finns kunder såsom CitySleep, Stars on Walls, Newhouse mfl. Varje dag hanterar Elavon betalningstransaktioner för 1 miljon företag på ett effektivt och säkert sätt. I Sverige finns ex. som SAS, Skavsta flygplats mfl.
Vi erbjuder våra kunder kraftfulla betalningslösningar, flexibla anslutningar och effektiva verktyg mot bedrägerier.

Vi ser till att våra kunder kan ta emot betalningar för VISA, Mastercard, JCB och Diners mfl. via näthandel, kortterminaler, kundtjänster samt andra typer av betalningslösningar. Vi är den enda betalaktören som har ett globalt nätverk och som kan hantera över 170 olika korttyper.

Payius erbjuder kortinlösen via betalterminal, internet, post- och telefonorder (MOTO) samt automater. Ring oss och låt oss hjälpa dig att göra fler affärer internationellt! Ring i dag 031-78 80 680.


Elavons utmärkelse som Europas bästa kortinlösare 2011 & 2012.